Kami adalah sebuah syarikat pengeluar barangan dan produk berasaskan ukiran kayu. Di Anggun Wood Craft kami mengetengahkan ciri ukiran melayu nusantara yang mana ianya banyak bermotifkan sumber tropika dan asli. Barangan yang dihasilkan oleh Anggun Wood Craft mempunyai nilai kesenian yang tinggi berbanding barangan kraftangan yang di import dari negara luar. Perbandingan boleh dibuat berdasarkan kehalusan ukiran dan ketelitian dalam mengembangkan konsep mengikut petua turun temurun masyarakat melayu. Selain daripada itu kami juga menerima tempahan untuk membuat produk lain yang berasaskan kayu seperti pagar kayu, awning kayu, chalet, rumah kayu dan sebagainya.

Di Anggun Wood Craft Kehalusan dan ketelitian dalam menghasilkan produk kayu adalah teras utama akan kejayaan kami. Dengan tempahan yang kami terima sepanjang tahun dari pelanggan yang rata-ratanya adalah peminat seni berasaskan kayu. Ianya telah membuktikan bahawa hasil produk yang dijual adalah benar-benar bermutu dan berkualiti tinggi.

Chairman: Encik Azmi bin Ismaili

Membership: 25

 

Learn More

Anggun Wood Craft

[email protected]Email
anggunwood.blogspot.comWebsite
+6012-5791132Phone Number
+6016-5239326Phone Number
No. 10 Kg Telok Kandih, Jalan Alor Mengkudu, Mukim Derga, 05400 Alor setar KedahAddress
Visit Us

 
Every donation goes to Touching Hearts Welfare Society, Kuala Lumpur and Selangor and is exempted from tax under sub-section 44(6) of Income Tax Act 1967. Hati.my does NOT collect donations on behalf of other NGOs. Kindly email [email protected] after your transaction is successfully completed to receive a receipt. The receipt will feature the following fields:
?
?
?
I have read the privacy policy and refund policy statements.
hati