Syarikat Dwi Citra Craft telah beroperasi selama 10 tahun dari tahun 2002 sehingga kini, yang diusahakan oleh En Rofi yang berpengalaman selama 23 tahun dalam bidang seni craft ini. Syarikat kami membuka cawangan di daerah Kuala Kangsar yang terkenal dengan keunikan seni craft Labu Sayong.

Pengusaha kami pernah tercalon sebagai Tokoh Usahawan Craf Tembikar Malaysia pada 2 tahun yang lepas iaitu 2009 beliau juga pernah mendapat Anugerah sebagai Tokoh Usahawan berjaya di daerah Kuala Kangsar.

Menurut En Rofi, syarikat tidak mempunyai pesaing ini kerana beliau merupakan market leader kepada produk-produk labu sayong. Beliau hanya mementingkan inovasi terhadap produknya. Dimana produknya sentiasa diambil kira contohnya pemborong akan datang ke syarikat untuk mengambil tempahan produk dan dipasarkan kepada pelanggan serta bertanya tentang produk terbaru yang dihasilkan oleh syarikat ini.

Learn More

Dwicitra Craft

En. Mohamad Rofi B. Mohd SibunContact Person
dwicitracraft.blogspot.comWebsite
+605 776 7008Phone Number
019 572 6742Phone Number
Lot 377, Kg Kandang Hilir 33040, Sayong Kuala Kangsar, PerakAddress
Visit Us

 
Every donation goes to Touching Hearts Welfare Society, Kuala Lumpur and Selangor and is exempted from tax under sub-section 44(6) of Income Tax Act 1967. Hati.my does NOT collect donations on behalf of other NGOs. Kindly email [email protected] after your transaction is successfully completed to receive a receipt. The receipt will feature the following fields:
?
?
?
I have read the privacy policy and refund policy statements.
hati