Pertubuhan Islah Movement mempunyai misi untuk memupuk kesedaran terhadap masyarakat tentang HIV dan juga isu LGBT yang berusaha untuk berhijrah. Disamping mempunyai support group untuk PLHIV dan golongan LGBT yang sedang dalam hijrah.

Kumpulan sasaran: Masyarakat awam.

NGO Islah Movement (I AM) ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi sokongan kepada komuniti yang dipinggir oleh masyarakat seperti orang yang hidup dengan HIV (PLHIV) dan mereka yang terjejas akibat HIV seperti ibu-ibu tunggal dan anak-anak yatim yang telah kematian ibu/bapa akibat HIV. I AM juga adalah platform untuk mendidik masyarakat dengan menyampaikan maklumat yang tepat mengenai HIV. selain itu I AM merupakan jambatan bagi membawa golongan LGBT ke jalan pulang dengan mengadakan kelas-kelas pengajian al-quran di bawah bimbingan Ust Izwan Yusuf selaku penasihat I AM.

Learn More

Pertubuhan Islah Movement

[email protected]Email
pertubuhanislahmov.wixsite.com/islahmovementWebsite
+60126647982Phone Number
PPM-002-04-26052016Registration Number
46, Jalan BS 4, Taman Bertam Setia, 76450 MelakaAddress
Visit Us

 
Every donation goes to Touching Hearts Welfare Society, Kuala Lumpur and Selangor and is exempted from tax under sub-section 44(6) of Income Tax Act 1967. Hati.my does NOT collect donations on behalf of other NGOs. Kindly email [email protected] after your transaction is successfully completed to receive a receipt. The receipt will feature the following fields:
?
?
?
I have read the privacy policy and refund policy statements.
hati